Over ons

Ik werk het liefst met kleine tot middelgrote aannemers met een familiebedrijf. Ik zou met de grotere aannemers kunnen werken en hun veel geld kunnen besparen, maar ik kies voor jou omdat ik in jou geloof.

Ik zou het zonde vinden als jij je nog steeds als onderaannemer blijft conformeren omdat je zelf het werk niet meer binnen kunt halen. Jij hebt niet de middelen en kennis in huis om mee te dingen met grotere aanbestedingen. Jij bent volop bezig met de uitvoering en de aansturing van jouw medewerkers.

Ik geloof dat jij meer verdient. Je hebt geen tijd, geen expertise en beschikt niet over het juiste gereedschap en de adviseurs zoals de grotere bedrijven. Maar dat betekend niet dat jij het werk niet kan winnen.

Gezamenlijk halen wij het werk binnen zonder dat jij al teveel risico loopt. Ik werk snel en kan in korte tijd een geweldig plan van aanpak met EMVI-criteria klaar hebben. Het kost jou 1 uur van je tijd om samen met mij het plan van aanpak voor te bereiden. De rest doe ik voor jou en als het klaar is heb ik alleen jouw akkoord hierop nodig. Ik schrijf ieder plan voor een score 10 en verwacht een 8. Ik schrijf een plan helemaal op maat voor jou en jouw bedrijfsvoering. Ik heb jarenlang aan de kant van jouw opdrachtgever gewerkt zoals waterschappen en gemeenten. Ik weet wat zij willen zien in een plan van aanpak, ik weet waar zij op letten tijdens de beoordeling van deze plannen en ik kan jou hier dus bij helpen.

Doordat mijn focus op de juiste vertaling ligt en jouw focus op de uitvoering, kunnen wij samen een geweldig plan van aanpak schrijven.

Samen zoeken wij de maximale meerwaarde op, zodat jij een betere en eerlijkere prijs kan neerleggen naast ons plan. Ik garandeer jou dat die combinatie voor het winnen van de aanbestedingen zorgt.

Jij moet je kunnen focussen op jouw expertise en dat jij doet wat jij het beste kan. Jij bent de aannemer die er onder andere voor zorgt dat Nederlanders droge voeten houden of dat alles weer keurig gemaaid en gesnoeid wordt. Maar niemand erkend dat en ziet dat, maar toch is dat jouw werk. Jij zou niet bezig moeten zijn met papierwerk, jij zou niet bezig moeten zijn met administratie, dat is niet jou werk en dat is niet jou expertise. Ik kan dat voor jou doen.

Jij focust op wat jij het beste kan en laat mij focussen op wat ik het beste kan en laat mij jou helpen om meer werk binnen te halen tegen betere prijzen.

Dat doe ik natuurlijk niet alleen! Samen met jou vormen wij een team! Dat is de kracht van samenwerken!

Comments are closed.