FAQs

Wat als ik met jouw kwaliteitsplan toch geen werk binnenhaal?

Als je winst hebt, juichen we samen. Bij verlies gaan we ook samen het gesprek met de aanbestedende dienst aan om te kijken, waar ik nog verbetering kan brengen.

Als ik geen nieuw werk binnenhaal, betaal ik dan nog de volle pond?

Als jij geen extra werk binnenhaalt naar aanleiding van het, door mij, geschreven kwaliteitsplan, dan delen we de kosten: no cure, less pay.

Is jouw vraag niet beantwoord?

Neem dan contact met mij op (zie hiervoor de contact pagina).

Kan ik ook persoonlijk met jou in contact komen?

Ik ben altijd bereid om een persoonlijk gesprek aan te gaan, gewoon bij jou op kantoor.

Hoe ontvang ik het e-boek ‘EMVI: een kwestie van vragen beantwoorden, toch?!

Dit e-boek ontvang je nadat je op de home pagina je naam en email adres hebt doorgegeven. Door vervolgens op de knop 'stuur mij het e-boek' te klikken, ontvang je het daarna per mail.

Hoe meld ik me aan voor de blog?

Als je bent aangemeld voor het ontvangen van het e-boek 'EMVI: een kwestie van vragen beantwoorden, toch?!', sta je automatisch in de verzendlijst voor het ontvangen van mijn maandelijkse blog. Ben je geinteresseerd in mijn blog, maar niet in het e-boek, neem dan contact met mij op via de contact pagina.

Schrijf je alleen kwaliteitsplannen of kan je nog meer voor ons betekenen?

De aannemer haalt het werk binnen door het indienen van, onder andere, een kwaliteitsplan. Dit is dus ook mijn eerste dienst. Daarnaast kan ik op allerlei facetten jou van dienst zijn. Dit is van de voorbereiding op het binnen gehaald baggerwerk tot de uitvoering. Omdat dit maatwerk is, zijn deze diensten niet standaard op mijn website terug te vinden. Neem hiervoor contact met mij op via de contact pagina.

Heb jij een standaard prijslijst van je diensten?

Doordat ik alleen maatmerk lever en ik elk project alszijnde uniek beschouw, hanteer ik geen standaard prijslijsten. Mocht je meer informatie hierover willen, neem dan contact met mij op via de contact pagina.

Wat is jou achtergrond en ervaring in baggerwerken?

Hiervoor verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIn profiel.

Comments are closed.