Aanbod

Lukt het je maar niet om je plan van aanpak goed te verwoorden? Terwijl je wel goed bent in het uitvoeren van je werk en de prijsvoering.

Wil je graag de EMVI-criteria in je plan verwerken, maar weet je niet hoe je deze criteria precies moet benaderen?

Wil je meer klanten, maar gaat er tijd verloren met het maken van een plan van aanpak?

Zie je al voor je dat je meer werk krijgt door een uitstekend plan van aanpak? En dat je hierdoor een betere prijs kunt vragen voor het werk dat je levert, de prijs waar je recht op hebt? Dat zelfs je werknemers hierdoor tevreden hun werk doen, waardoor de kwaliteit van je bedrijf nog meer zal verbeteren en je daardoor weer meer klanten zal krijgen?

Ben jij de aannemer van een klein of middelgroot bedrijf en heb je zelf geen adviseur in dienst? Dan ben je hier op de juiste plek! Ik doe je een uniek aanbod, waarbij ik samen met jou de EMVI-criteria opstel.

Hoeveel is het je waard, als je een uitstekend plan van aanpak hebt? Hoeveel is het je waard, als je betere prijzen kan vragen en je werknemers aan het eind van de dag tevreden naar huis gaan? Hoeveel is het je waard dat je zelf meer tijd en geld overhoudt om aan zaken te besteden die belangrijk voor je zijn?

En stel dat je het niet doet, dan zul je je altijd zorgen blijven maken over de uitvoering tegen minimale prijzen, terwijl je zelf een maximale inzet hebt. Dan loop je het risico dat je werknemers weggaan en je bedrijf failliet gaat.

Dat niet te hebben, is natuurlijk onbetaalbaar!

Onbetaalbaar… Maar dat gaat het je niet kosten. Bij mij kost advisering voor het opstellen van een plan van aanpak dat voldoet aan de EMVI-criteria slechts € 500,- !

Ik heb een speciaal aanbod voor jou, dat eenmalig is.

Mijn onweerstaanbare aanbod is het volgende:

Als jij je direct aanmeldt, betaal je helemaal niets! Je leest het goed, dat is dus gratis advies voor het opstellen van een kwaliteitsplan dat voldoet aan de EMVI-criteria en jouw bedrijf zal laten groeien.

Praktische informatie:

 • Jij geeft aan wanneer jij een aanbesteding op basis van EMVI-criteria hebt liggen.
 • Wij spreken een dag en tijdstip af waarop ik naar jou toe kom.
 • Voorafgaand aan dit gesprek stuur jij mij de EMVI leidraad per mail toe.
 • Tijdens het gesprek mag jij mij alle vragen stellen aangaande deze aanbesteding.
 • Ik geef zoveel mogelijk tips en trucs om de win-kans van deze aanbesteding te vergroten.

Vul nu je e-mailadres in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Comments are closed.